Столична община-район
гр. София, ж.к "Надежда", ул. "Кирил Дрангов" № 55
Телефон: 02/ 495 11 49
Факс: 02/ 837 64 65
op@so-nadejda.com
Вътрешни правила по чл. 8б Към актуални обществени поръчки

Ремонт на 98 НУ "Св. св. Кирил и Методий", находящо се в София, район "Надежда" с цел повишаване на енергийната му ефективност.

Уникален номер в Регистъра на АОП: 9053567

Номер: 1000188

Дата на публикуване: 10/06/2016

Целта на настоящата процедура за избор на изпълнител чрез събиране на оферти с публикуване на обява е да бъде избран изпълнител, съответстващ на изискванията на възложителя, който да изпълни строително ремонтните работи по сградата на 98 НУ "Св. св. Кирил и Методий", находящо се в гр. София, район "Надежда", кв. "Илиянци" с подобряване на енергийната ефективност на сградата. В предмета на поръчката е включено изпълнението на следните дейности: топло изолиране на покривната плоча , топло изолиране на фасада, частична подмяна на дограма, подмяна на осветлението с енергоспестяващи осветителни тела и ремонт на ВОИ. Срокът за изпълнение на строително ремонтните работи се оферира от участниците в процедурата, но същият не може да е по-кратък от 45 календарни дни от подписване на протокол за започане на изпълнението на договора и не по-дълъг от 90 календарни дни.

  Документация за участие в процедурите
  Обяви за събиране на оферти и покани до определени лица
  Всички решения, обявления и покани, свързани с откриването, възлагането, изпълнението и прекратяването на обществените поръчки
  Разяснения, предоставени от възложителя във връзка с обществената поръчка
  Протоколи и окончателни доклади на комисиите за провеждане на процедурите
Назад