За нас

ZOP1 е продукт на АСАП ЕООД - организация, основана през 2007 година. Изпълнителен директор на компанията е Петър Зюмбилев. От самото си създаване целим да предлагаме иновативни висококачествени решения в сферата на информационните услуги и технологии.

Екипът на ASAP се състои от високо квалифицирани и талантливи специалисти с различно професионално минало, които се превръщат в мощно цяло за осигуряване на ценни решения за онлайн присъствие. Те се ръководят от идеята да осигурят най-добрите услуги на клиентите и да задоволяват всички техни нужди - на всяка молба ще бъде отделено внимание и всяко желание ще бъде изпълнено.

Перфектната комуникация между членовете на екипа даде възможност за многообещаващ растеж на нашата фирма в миналото, и ще осигури непрестанен успех на ZOP1 в бъдеще.

ZOP1.BG е лидерът сред платформите в облака за обществени поръчки и отговаря напълно на българското законодателство в сила от 15 април 2016 г. За този кратък период успяхме да привлечем голям брой държавни институции и органи на местното управление. Ето и някои избрани наши клиенти:

Логото на Столична Община Район Връбница
Столична Община Район Връбница
Логото на Столична Община Район Илинден
Столична Община Район Илинден
Логото на Столична Община Район Люлин
Столична Община Район Люлин
Логото на Столична Община Район Нови Искър
Столична Община Район Нови Искър
Логото на Столична Община Район Надежда
Столична Община Район Надежда
Логото на Столична Община Район Триадица
Столична Община Район Триадица
Логото на Столична Община Район Банкя
Столична Община Район Банкя
Логото на Столична Община Район Сердика
Столична Община Район Сердика