Интеграцията на тази система във Вашия сайт ще отнеме не повече от 10 минути

Първа стъпка

Свържете се с нас, за да получите достъп до системата

Научете повече
Първа втора

Качете документацията, касаеща процедурата по възлагане на обществената поръчка

Научете повече
Първа трета

Получете уникален код, който можете да поставете във Вашите интернет страници

Научете повече

Стъпка 01

За да получите достъп до системата, моля свържете се с нашите високо квалифицирани специалисти, които биха отговорили на всички Ваши въпроси.

Връзка с нас

Адрес: бул. Цар. Борис III № 93, София 1612, България
Телефон: 02/903 5939
E-mail: sales@asap.bg
Свържете се с нас

Стъпка 02

След като сте получили Вашия персонален достъп до системата всичко, което трябва да направите е да качите документацията, отнасяща се към процедурите по възлагане на обществените Ви поръчки. Това става по изключително лесен и достъпен начин, отнемайки не повече от 5 минути. От Вашия акаунт ще можете да следите и управлявате състоянието на Вашите обществени поръчки по всяко време. Платформата позволява достъпен начин за управление на всички Ваши процедури, като е съобразена с общите правила за възлагане на обществени поръчки, съгласно Закона за обществените поръчки.

Свържете се с нас

Стъпка 03

След като сте качили необходимата документация, системата генерира уникален код, предназначен специално за Вас. Можете да поставите този код във Вашите интернет страници ( там където бихте желали Вашите обществени поръчки и документация към тях да се визуализират ). Кодът се внедрява еднократно и всяка актуализация в системата автоматично се отразява на Вашите интернет страници. Не е необходима допълнителна функционалност за Вашия сайт. Нашата система се грижи за всичко.

Свържете се с нас